Een magnetische oplader is een “draadloze” kabel waarmee u uw mobiele telefoon kunt opladen. Het is als elke andere kabel, maar het verschil is dat de kop is losgemaakt van de kabel. De kop en de kabel zijn magnetisch, zodat de twee gemakkelijk kunnen worden verbonden wanneer ze dicht bij elkaar komen. De kop kan aan de telefoon bevestigd blijven; u verwijdert de kabel alleen wanneer u de telefoon niet meer oplaadt, net als bij de test met de magnetische oplaadkabel.

De magnetische oplader is compatibel met bijna alle smartphones. Hij wordt ook geleverd met verschillende connectoren.

  • 1. RAVIAD 3 in 1 Magnetische het Laden Kabel, Nylon Magnetische USB-Kabel Magnetische Gegevenskabel Snelle Lastensynchronisatie Kabel voor Micro USB/Type C/Tablets/Phone/Samsung/Huawei/Honor/Sony/Kindle 2M.
  • AMZLIFE Magnetische USB-kabel, 3 in 1 Magnetische Oplaadkabel [5st 0.5m+1m+1m+2m+3m] 360┬░&180┬░Roterende USB-kabel 2.4A Nylon Gevlochten USB Oplaadkabel voor iProduct/Micro USB/Type C/Samsung/Huawei/Meer
  • 3. QTUMIST Magnetische USB Type C-oplaadkabel [2Pack 2m] Nylon snel opladen kabel datakabel met magneetadapter voor Samsung Galaxy S21 S10 S8 A50 Huawei P20 Honor Xiaomi Nokia OnePlus Pixel
  • 4. TOPK Magnetische Kabel Magnetische Oplaadkabel, [6pcs 0.5M/1M/2M/3M] 3 in 1 Magnetische USB-kabel USB-A naar USB C Micro USB-kabel compatibel met Android Smartphone (Geen Sync Data) Zwart

Hoe gebruik je magnetische oplaadkabel?

De magnetische oplaadkabel werkt als elke andere USB-oplaadkabel. Om de kabel te gebruiken, hebt u wellicht een stand-alone USB-stopcontact nodig. De kabel kan ook worden aangesloten op een laptop, TV of elk ander host-apparaat met een USB-poort. De kabel wordt losgemaakt van de kop, die verbonden is met het oplaadsysteem van de telefoon. Voor het opladen, wordt de kop in de telefoon gestoken.

Magnetische laadkabel testAls u de kabel op de host of USB-aansluiting en de kop op de telefoon hebt aangesloten, kunt u de stroom inschakelen en beginnen met het opladen van de telefoon. Om de telefoon op te laden, moet u de kabel dichter bij het hoofd brengen.

De kop en de kabel trekken aan elkaar om verbonden te worden. U hoeft de kabel niet met de hand in de telefoon te steken om hem op te laden. Wanneer de telefoon volledig is opgeladen, kunt u de kabel uit de lader halen. Zo werd het gedaan in de magnetische laadkabeltest.

De kabels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Sommige kunnen worden gebruikt om gegevens van een laptop of desktop naar de telefoon over te brengen of omgekeerd. Sommige kabels worden echter alleen gebruikt om op te laden; ze kunnen niet worden gebruikt om gegevens over te dragen. De meeste kabels worden geleverd met een haak waarmee de kop van de kabel van de telefoon kan worden verwijderd. Dus na het opladen, kunt u de haak gebruiken om de kop van de telefoon te halen. Dan kunt u de lader veilig opbergen.

Voordelen van een magnetische oplaadkabel

Hij kan worden gebruikt als korte of lange kabel. Door de aanwezigheid van de magneet kan de kabel korter worden gemaakt zonder in de knoop te raken. Hierdoor is hij gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt. De magneten maken het opvouwen gemakkelijk, omdat ze elkaar aantrekken om de kabel slim op te vouwen. Dankzij de magneten kunt u de lader gemakkelijk aansluiten, zelfs als het donkerder is, u hoeft niet te zoeken naar een aansluiting. Zelfs mensen met een visuele handicap kunnen de kabel zonder problemen gebruiken. De kabel kan worden gebruikt om gegevens over te dragen tussen een laptop en een mobiele telefoon. De kop kan aan de telefoon bevestigd blijven en voorkomt dat stof de poort van de telefoon verstopt.

Magnetische laadkabel test

De kabel kan worden gebruikt om verschillende telefoonmodellen op te laden, aangezien hij wordt geleverd met verschillende koppen. U hoeft dus niet veel kabels mee te slepen als u veel telefoons hebt. U kunt de kabel gebruiken om zowel iPhone als Android op te laden. De meeste kabels zijn duurzaam, ze breken niet gemakkelijk omdat ze van duurzaam materiaal zijn gemaakt. Sommige kabels laden uw telefoon sneller op dan de standaardkabel. U kunt uw telefoon opladen via een laptop of een ander apparaat met een USB-poort. De meeste magneetkabels hebben een LED-lampje om aan te geven of ze goed zijn aangesloten. De kabel kan gemakkelijk worden losgekoppeld van de telefoon.

Nadelen bij de magnetische laadkabeltest

Sommige kabels kunnen niet worden gebruikt om gegevens van de mobiele telefoon naar een ander apparaat over te brengen. De kabel is duur in vergelijking met de normale kabel. Aangezien hij verschillende mobiele telefoons laadt, kan de kabel nutteloos zijn als de kop verloren gaat volgens de Magnetische Laadkabel Test. Het hoofd kan gemakkelijk verloren gaan. Het kan lastig zijn om de kop van de telefoon te halen als je de haak verliest. Het gebruik van een magnetisch systeem rond een mobiele telefoon kan een negatieve invloed hebben op het kalibratiekompas van een telefoon.

Ervaringen van klanten

Klanten die de magnetische kabel gebruiken, zeggen dat het handig is en dat ze de kabel graag gebruiken. Men zegt dat de kabel gemakkelijk op te bergen is omdat hij zichzelf kan opvouwen met behulp van de magneten in de kabel. Hierdoor is de kabel gemakkelijk op te bergen. Sommige klanten houden van het idee om een hoofd aan de telefoon te bevestigen. Ze zeggen dat dit de schade aan de telefoonconnector minimaliseert. Anderen zeggen dat de kop ervoor zorgt dat de telefoonpoort schoon blijft omdat hij stof op afstand houdt. De meervoudige koppen worden zeer geprezen door gebruikers, die zeggen dat bijna iedereen in huis dezelfde oplader kan gebruiken.

Bovendien zeggen ze dat de kabel telefoons sneller oplaadt dan de standaardkabel. De meeste kabels zijn langer, en klanten waarderen de lengte.

Sommige klanten zeggen echter dat het LED-lampje hinderlijk is wanneer ze de kabel ’s nachts gebruiken. Anderen zeggen dat ze het LED-lampje als nachtlampje gebruiken. Sommigen zeggen dat de kabel gemakkelijk kan losraken als er iets tegenaan botst. Dit is te wijten aan de zwakke magnetische verbinding tussen de kop en de kabel. Daarom raden klanten aan om voortdurend te controleren of uw telefoon wordt opgeladen.

Conclusie over de testwinnaars

Een magnetische oplaadkabel is een van de beste innovaties. De kabel is veelzijdig, want hij wordt geleverd met verschillende hoofdtips voor verschillende telefoonmodellen. Dit betekent dat u dezelfde kabel kunt gebruiken om verschillende telefoons op te laden. Het enige wat je hoeft te doen is de tip te veranderen en je bent klaar om te gaan. Sommige kabels zijn geavanceerd, zij kunnen ook worden gebruikt voor gegevensoverdracht en zijn testwinnaars. Ze zijn ook langer en kunnen gemakkelijk worden opgerold om ze gemakkelijk op te bergen.

Hij is gebruiksvriendelijk; u kunt uw telefoon er gemakkelijk op aansluiten, zelfs als het donker is. Visueel gehandicapten kunnen de kabel zonder problemen gebruiken. De kabel heeft echter ook zijn nadelen. Na verloop van tijd kan de magneet zwak worden. De telefoon kan gemakkelijk losraken als u hem per ongeluk beweegt.

Magnetische laadkabel test – de beste modellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven